Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Callcenter Uitzendbureau

Personeel voor een callcenter nodig? XL Callcenter Uitzendbureau heeft altijd kandidaten beschikbaar.

» Callcenter Uitzendbureau
» Wie zijn wij?
» Callcenterpersoneel nodig?
» Werkwijze
» Vacatures
» Offerte aanvragen
» Contact opnemen
» Partners

Van callagents, helpdeskmedewerkers, servicedeskmedewerkers tot aan tweedelijns helpdeskmedewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Callcenterpersoneel nodig?

Iedere onderneming en iedere aanvraag is anders en dus uniek. Daarom biedt XL altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

Ons callcenterpersoneel is beschikbaar voor:


- Parttime dienstverbanden (tijdelijk of vast)
- Fulltime dienstverbanden (tijdelijk of vast)
- Permanent / langere tijd fulltime via het poolconcept

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wij verzorgen de gehele werving & selectie en stellen, op basis van no cure, no pay, de beste kandidaten aan u voor. Wij informeren de kandidaat vervolgens over uw bedrijf, de werkzaamheden, het project, de contactpersonen, de cultuur, de huisregels en 'plannen' de kandidaat op het gewenste moment(en) in (planning) en nemen de gehele loonadministratie uit handen. Mede door het hoge opleidingsniveau van onze studenten en starters kan XL Callcenter Uitzendbureau een kort inwerktraject realiseren.

Callcenter poolconcept
Om als callcenter uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met een geprepareerde pool van ervaren callcentermedewerkers. Dankzij lage overheadkosten kan ons callcenterpersoneel tegen zeer concurrerende tarieven ingehuurd worden. Een standaard laag tarief dus! Bij grootschalige projecten geven wij extra korting over alle ingeleende uren.

Wij verzorgen o.a:
- Helpdesk- en servicedeskmedewerkers
- Callcenteragents
- Customerservicedeskmedewerkers

Snel en efficiënt
Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze uitzendkrachten centraal. Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficiënt schakelen. Lees meer over onze werkwijze.

Vrijblijvend een offerte?

Bent u op zoek naar callcenteragents, helpdesk- of servicedeskmedekwerkers? Klik hier om online een offerte aan te vragen of bel 020-7073939 voor advies op maat.